Project Images

The lakeside elevation with terraced garden steps down to a stone patio/dock.

A timber shade trellis protects the south facing wall of windows.

Interior wood stairs looking down from the Tower Room.

Deep eaves, cedar shingles and heavy timber recall the Greene Brothers style.

A stylized copper chimney cap nods to the stone version on the Gamble House.

Heavy timber trusses highlight the ceilings in select interior spaces.

The Japanese Garden provides a private space for reflection.

§ One Response to Project Images

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s